Personale

Personalet i Børnehaven Landsbyhaven

Vi er en lille børnehave, hvor personalet er opdelt i yngstegruppen, og en stue for de ældste børn, kaldet Lilla stue.
​Personalet samarbejder om alle børn i børnehaven, på tværs af stuerne.
​Vi vægter højt at vi sammen skaber en rar, og indbydende atmosfære for børn og voksne i Landsbyhaven.

AnneMarie Larsen

Pædagogisk leder

LÆS MERE

Jeg sætter stor pris på at skabe muligheder for, at børnene kan lære naturen at kende med alle sanser, og opleve den som en kilde til leg, viden og læring. Børn skal opleve glæden ved at være i naturen. Blot er det for mig også vigtigt at huske på, at det skal være sjovt for børn at gå i børnehave. Det gode børneliv skal være fyldt med smil, grin, leg og nærvær.​

Telefon

E-mail​

Laila Kristensen

Musik Laila

LÆS MERE

For mig er en god dag i børnehaven en dag, hvor nærvær har været det bærende element i samværet med børnene. Hvad enten det er i børnenes leg, i de aktiviteter vi voksne sætter i gang eller i de rutiner, som fx måltider, der kæder dagen sammen, - så er kvaliteten i nærværet altid min rettesnor.

Én måde at være nærværende sammen med børnene på, er gennem musik, der altid har haft min store interesse, både fagligt og privat. Når jeg laver musik med børnene, skaber jeg et lille univers med lyd, leg og fantasi, hvor børnene både spiller, synger og danser. Ofte væver jeg sang og musik sammen med rim og remser, fortælling og dukketeater/dramatisering.

Uanset hvad en dag i børnehaven har budt på, er det vigtigt, at børnene har leget, grinet, lært noget nyt, følt sig trygge og mærket at de er holdt af og om.​

Telefon

E-mail​​

Mette Kerstin Lund

Under uddannelse til pædagog

LÆS MERE

Det er vigtigt for mig, at børnene møder voksne der vil dem, at børnene oplever de bliver mødt med varme og anerkendt som dem de er. At de er og føler sig som en del af et fællesskab, hvor de har en vigtig plads - for vi vokser af at lykkes!

I mit arbejde med børnene er nærvær, fællesskab og fordybelse en vigtige del af en dag i børnehaven. Det kan b.la. ses, når vi sammen går i skoven- måske undersøger en træstub med dyr og bruger den tid der skal til, for at vi har kikket, rørt og undret os over, hvor mange dyr der kan bo LIGE der!! Eller leger med skøre ord i vores rundkredsen. Eller når børnene eller de voksne er særlig optaget af et emne og børnene går på opdagelse i materialer, inspirere hinanden og skaber deres helt eget kreative udtryk!!

Jeg er optaget af at være i de læringsrum, hvor vi kan undre os sammen, hvor vi går på opdagelse og har en undersøgende og spørgende tilgang. For der får de en viden og indsigt i dem selv og den verden de er i.

Telefon

E-mail​​

Viola Kjær

Pædagogmedhjælper

LÆS MERE

Jeg vægter omsorgen for børnene meget højt . Der igennem også at opbygge tillid til hinanden….en tillid som er vigtigt i samværet med børn og voksne. -At ta udgangspunkt i det enkelte barns behov både i leg og læring. -Tid til at lytte og se det enkelte barn. -Sørge for at det enkelte barn og hele gruppen trives og lære af og med hinanden. Og få lov til at være en del af børnenes dag - og få lov til at opleve alle de sjove ting, som der er masse af når man er sammen med børn. Jeg er rigtig glad for mit arbejde med børn…..tænk at få lov til at bruge de gode timer på leg og læring og ikke mindst hyggen…..hyggen med den gode bog eller det puslespil vi har lavet 100 gange før…….

Det at være sammen med jeres børn er for mig en stor gave….​

Telefon

E-mail​​

Karina Abildgaard Jensen

Pædagog

LÆS MERE

​Tekst på vej

Telefon

E-mail​​

Maiken Bergholm Wachsmut

Pædagog

LÆS MERE

At arbejde med børn, er i sig selv en sand gave. Børne er fantastiske til at være til stede i nuet og til at følge deres intuition.

Hver dag har jeg mulighed for at opleve børnene, imens de lærer livets spilleregler igennem aktiviteter og lege. Det er vigtig for mig, at hver enkelt barn oplever sig set, hørt og mærket. Dette sker kun hvis jeg har en god relation til det enkelte barn. Så min kerneopgave som pædagog i børnehaven er relationsarbejdet, hvor jeg gennem en god relation til det enkelte barn kan give tryghed og gøre at barnet føler sig forstået.. Netop derfor elsker jeg mit arbejde.

for mig er det vigtigt at børnene har en tryg og oplevelse hver dag i børnehaven. Vi som voksne sætter rammerne, således at børnene kan lege sammen og og indgå i et godt børnefællesskab, hvor børnene har medbestemmelse og selv opleve at de har en vigtig plads i fællesskabet og er uundværlige.

Jeg har anvendt musik meget, både i mit arbejde og privat. Musik har en magisk effekt og skaber stemninger og gør os glade. derfor synger jeg meget med børnene og bruger min guitar til at skabe et "rum" hvor alle er hver deres ekspert, hvilket er med til at understøtte den enkeltes selvværd og tro på at de kan lige det de vil!​

Telefon

E-mail​​

Olav Søndergaard

Pedel

LÆS MERE

Telefon

E-mail​​

Berit Lindrup

Sekretær

LÆS MERE

Tekst på vej

Telefon

E-mail​​

Joan Busk

Tilkaldevikar

LÆS MERE

Tekst på vej

Telefon

E-mail​​

Stefan

Vikar

LÆS MERE

Tekst på vej

Telefon

E-mail​​

Lonni

Vikar

LÆS MERE

Tekst på vej

Telefon

E-mail​​

Find os her

​Terpsvej 5, Birkelse, 9440 Aabybro

Rutevejledning

Find os på Facebook

Vi opdaterer jævnligt vores Facebook profil​.

Følg med i vores nyheder og aktiviteter.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Den Selvejende Børnehave Landsbyhaven

Terpsvej 5, Birkelse
​9440 Aabybro

Klik her for rutevejledning

CVR: 21786144

Kontaktoplysninger

Telefon: 29 48 07 25

(Anne Marie privat 61 76 59 88)

E-mail: info@landsbyhaven.dk

Åbningstider

Fra 6.00 til 17.00 (fredag til 16.30)​

Lys, lyd, farver er en forudsætning for at børn og voksne trives. Vores stuer er indrettet med materialer der har en støjdæmpende funktion, både i gulvbelægningen og lofterne. Det har stor betydning for os at lokalerne er præget af en hjemlig indretning, med muligheder for kreative aktiviteter.